Dinopark Landgoed Tenaxx: Wie durft er een slang om de nek?

Wedde - Al drie keer waren ze te gast op Dinopark Landgoed Tenaxx in Wedde. Vorige week werden echter alle dieren van Stichting PretMetRep in beslag genomen. Dragon Dronten hielp de organisatie echter uit de brand.

De 'show' van vandaag, zaterdag, kon dus toch doorgaan. Zij het wat later dan gepland. De twee medewerkers van Dragon Dronten, Karlijn en Yannes, hadden eerder die dag een show in Lelystad.

"Stichting PretMetRep beschikte over alle benodigde papieren. Waarom de dieren desondanks in beslag zijn genomen, is vooralsnog onduidelijk", zegt een medewerker van Tenaxx. "We moesten dus snel handelen. In Dragon Dronten vonden we gelukkig een vervanger."

PretMet Rep had beloofd met onder andere vogelspinnen, slangen, schorpioenen, hagedissen en krokodilachtigen naar Wedde te komen; Dragon Dronten kwam met minder dieren, maar dit mocht de pret niet drukken.

Drommen kinderen en volwassenen vergaapten zich aan de slangen, varanen en schildpad. Wie het durfde mocht de dieren aaien of om de nek doen. Onderwijl voorzagen Karlijn en Yannes de aanwezigen van informatie over de dieren.

Meer over Dinopark Landgoed Tenaxx, zie: www.landgoedtenaxx.nl

Zie ook https://www.facebook.com/streekblad/

Foto's Arjan Brondijk