Rondleiding op laatste dag expositie Contrast in De Oude Wolden

Bellingwolde - De tentoonstelling Contrast in museum De Oude Wolden (MOW) in Bellingwolde, is nog maar anderhalve week te zien. Zondag 30 september is de laatste kans om de tentoonstelling te bekijken. Bezoekers kunnen deze dag bovendien terecht voor een rondleiding van Hans Dingjan, één van de exposerende kunstenaars.

Contrast biedt monumentale portretten, speelse objecten, grafische repetities en luchtige installaties. Exposerende kunstenaars zijn Hans Dingjan, Joshua Janssen, Ria van Krieken en Marian Smit.

Hans Dingjan start zijn rondleiding om 14.00 uur. Hij staat niet alleen stil bij zijn eigen werk maar ook dat van de andere drie kunstenaars. Dingjan is naast kunstenaar oud-docent van de academie voor beeldende kunsten in Kampen en Zwolle. De toegang bedraagt 4,50 euro, inclusief entree van het museum. Museumkaarthouders en Laifhebbers van het MOW hebben gratis toegang.

Meer informatie over Contrast staat in het speciale tentoonstellingsboekje, onder meer verkrijgbaar op het museum, de website www.contrast2018.nl en de website van het museum www.museumdeoudewolden.nl

Naast Contrast biedt het MOW werken van fijnschilder Lodewijk Bruckman en in de ontvangst de tentoonstelling Verlaten Oorden. Deze laatste expositie eindigt eveneens op zondag 30 september.

MOW, aan de Hoofdweg van Bellingwolde, is van woensdag tot en met zondag geopend. Kijk voor openingstijden en meer op de website van het museum.