Stichting Oldambtblues opent seizoen met Blues Treat

Winschoten - Stichting Oldambtblues opent op zondag 30 september het nieuwe muziekseizoen met de band Blues Treat in café Carambole in Winschoten, aanvang 16.00 uur.

In 2016 verovert Blues Treat een zwaarbevochten finaleplaats in de Dutch Blues Challenge en bewijst daarmee bij de top van de Nederlandse bluesacts te behoren. De mix van funky en classic blues en een 'ijzersterke podiumpresentatie' lieten een diepe indruk achter op zowel bij de vakjury als het publiek.

Zangeres Lianne Anne wordt ondersteund door Roel Reinders (basgitaar), Folkert Hildama (drums), Carlo Boelen (Hammond en zang), Winand Wisselink (leadgitaar) en Paul van Alphen (bluesharp, gitaar en zang).

Het repertoire van Blues Treat is verfrissend en veelzijdig, met naast eigen nummers oner andere werk van Susan Tedeschi, Koko Taylor, Carolyn Wonderland, The Red Devils en The Fabulous Thunderbirds.

Meer informatie

De toegangsprijs blijft gehandhaafd op 7,50 euro. Verdere informatie is te vinden op de volgende websites en facebook: www.stichtingoldambtblues.nl, www.carambole-winschoten.nl, www.bluestreat.nl