Stichting TrOost Groningen organiseert 'Op het leven'

Winschoten - Stichting TrOost Groningen organiseert voor zaterdag 22 september 'Op het leven', een evenement dat staat in het teken van hoe verder te gaan na een verdrietige periode in je leven. Het evenement vindt plaats bij de Harbour JazzClub Winschoten en op de Natuurbegraafplaats Reiderwolde.

Op deze dag zullen uiteenlopende ideeën voorbij komen die kunnen inspireren, steunen of een handvat bieden. In de Harbour JzzzClub kan er geluisterd worden naar muziek of kunnen emoties op papier gezet worden in de vorm van een verhaal of gedicht. Ook is is er de mogelijkheid iets creatiefs te doen, of bijvoorbeeld ervaringen uitwisselen met mensen die hetzelfde mee hebben gemaakt.

Er wordt eveneens de mogelijkheid geboden om in contact te komen met muzikanten, ervaringsdeskundigen en lotgenoten.

Natuur(wandelingen)

Natuur(wandelingen) biedt, respectievelijk bieden voor veel mensen rust en een plek om de gedachten op een rijtje te krijgen. Tijdens een klankschalen- of handpanconcert op een (fluister)boot door het water van Oldambt kan men daarom Natuurbegraafplaats Reiderwolde bezoeken. In dit gebied kan men troost ervaren aan de hand van kunstenaars, een inspirerende wandelcoach, verhalenverteller en anderen die verbonden zijn aan het thema van deze dag.

In de avond isn er in de Harbour JzzzClub de mogelijkheid om gezamenlijk soep en brood te eten onder het genot van zang en muziek. Een zandtekenaar zal hierbij aanwezig zijn en haar kunsten vertonen. Om de dag memorabel af te sluiten, kan een ieder een 'drijvend lichtje' te water laten.

Tickets

Tickets zijn te koop bij Troost &Meer en de Harbour JazzClub.