Gratis ICT-lessen bij financiële opleiding

Winschoten - Mulder Opleidingen start op diverse locaties financiële opleidingen, die landelijk geëxamineerd worden (niveau tot en met HBO) , nivo tm HBO. Alhoewel tijdens examens niet getoetst wordt op softwarekennis krijgen cursisten van Mulder Opleidingen toch lessen hierin aangeboden, en zonder bijkomende kosten.

"We merken in de praktijk dat cursisten na afloop van de opleiding weliswaar de kennis hebben die je van financiële professionals mag verwachten, maar dat het soms schort aan computervaardigheid op het gebied van financiële software. Studenten die daar behoefte aan hebben kunnen daarom gebruik maken van een aantal lessen ICT-vaardigheid", aldus studie-adviseur Albert Kruize.

Beter praktisch inzetbaar

"Hierdoor zijn deelnemers na een opleiding niet alleen klaar voor hun examen, maar ook beter praktisch inzetbaar voor een financiële functie. En mocht blijken dat het niveau van een opleiding eenvoudig of juist te hoog gegrepen is: na les 1 stapt u dan eenvoudig over naar een ander level zoals dat ook geldt voor de taaltrainingen bij Mulder Opleidingen."

Meer informatie

Een gratis proefles is altijd mogelijk. Voor meer informatie: 0592-201010 of info@mulderopleidingen.nl