Cursus Gastvrij landschap Oldambt

Winschoten - IVN Westerwolde-Oldambt organiseert voor dit najaar een cursus over het verleden, heden en toekomst van het landschap van Oldambt. De inhoud van de cursus, bedoeld voor ondernemers, sluit ook aan bij het thema Graanrepubliek.

Achterliggende gedachte is dat vergroting van de kennis van het gebied de ondernemers in staat stelt zijn of haar gasten een nog interessanter verblijf te bieden.

Deelnemers aan de cursus ontvangen na afronding een certificaat en een gevelbordje 'Ambassadeur Gastvrij Landschap Oldambt'. 

Vanwege het belang van de cursus wil Marketing Oldambt de deelname financieel aantrekkelijker maken voor toeristische ondernemers. Deelname kost normaal 350 euro voor totaal vijf bijeenkomsten en twee excursies. Gemeente Oldambt neemt hiervan 50 procent voor haar rekening. Daarbovenop krijgen ondernemers, die een betaalde websitevermelding hebben op oldambt.groningen.nl, een extra korting van 50 euro aangeboden door Marketing Oldambt.

Aanmelden

Voor meer informatie en aanmelding kan men terecht bij Gerrit Smit van IVN Westerwolde-Oldambt via smit.ghanzi@home.nl of 06-29513621. Aanmelden kan tot 25 september.