Ziegler levert 12 natuurbrandbestrijdingsvoertuigen aan Utrecht

Winschoten - Ziegler Brandweertechniek B.V. in Winschoten heeft vandaag, dinsdag, twaalf identieke natuurbrandbestrijdingsvoertuigen afgeleverd aan Veiligheidsregio Utrecht.

Deze aflevering komt voort uit de getekende mantelovereenkomst medio 2016, voor de levering van 67 tot 105 brandweervoertuigen onderverdeeld over drie type voertuigen (type 1: Tankautospuit Basis, type 2: Tankautospuit Compact en type 3: Natuurbrandbestrijdings-voertuig).

Roerige periode

Na een roerige periode achter de rug te hebben gehad, kan het management van Ziegler Brandweertechniek met trots zeggen dat Ziegler Brandweertechniek zich weer op de kaart heeft gezet, aldus het bedrijf. Samen met brandweer Nederland zal Ziegler zich inzetten voor de verbetering van de brandveiligheid. Ziegler zal groepsbreed de organisatie verder ontwikkelen om een veelbelovende toekomst voor de Ziegler Groep te creëren.

Orderportefeuille goed gevuld

De orderportefeuille van Ziegler Brandweertechniek is overigens goed gevuld. In de afgelopen maanden zijn tientallen nieuwe voertuigen in opdracht verkregen voor binnen- en buitenlandse klanten.

Meer informatie

Meer informatie op www.zieglerbrandweertechniek.nl