Concert Urker Mans Formatie in Onstwedde

Onstwedde - De Urker MANS Formatie geeft zaterdag 29 september een concert in het hervormde kerk van Onstwedde. Het repertoire bestaat uit liederen rondom het thema 'Op reis'

Te denken valt aan titels als: ‘Is uw paspoort getekend' en 'Coming home.’ Daarnaast zingen ze bekende klassieke werken, spirituals en populaire muziek.

Het thema heeft ook betrekking op de reislust van de Urker Mans Formatie. Zowel in binnen- als in buitland leggen ze vele kilometers af.

De mannen zingen in traditionele Urker kleding onder leiding van de gedreven dirigent Martin Mans. Aan het orgel  en de piano zit Mark Brandwijk die begeleidt en een improvisatie verzorgt. Elke zanger heeft een solo waardoor hun individuele stemmen nog beter tot hun recht komen. Drie van de zangers bespelen, naast hun zang, een instrument. Een blokfluit, een altviool en een taragot passeren de revue.

Het optreden begint om 19.30 uur en de entree bedraagt 16 euro in de voorverkoop en 17,50 euro aan de kerk. Kinderen tot en met 16 jaar betalen vijf euro in de voorverkoop en leden van PCOB, KBO en ANBO betalen 13 euro in de voorverkoop.

Reserveren kan ook via: www.martinmans.nl

Voorverkoopadressen:

- Huishoud & Cadeau Heije Wubs, Dorpsstraat 66 in Onstwedde; The Read Shop, Oude Markt 1C, Stadskanaal en Hubo Hidding, Schoolstraat 9 in Vlagtwedde.