Hockeyclub Winschoten houdt open dag

Winschoten - Hockeyclub Winschoten (HCW) organiseert voor woensdag 12 september van 15.00 uur tot 17.00 uur een 'open dag'. De middag is zo ingedeeld dat er voor alle leeftijdscategorieën wat te doen is.

De leden van de club staan klaar om alles uit te leggen over de hockeysport. Daarnaast ligt er voor alle bezoekers een informatiepakket klaar. Een training meedoen kan ook;  bitjes en sticks zijn op de club aanwezig.

Voor diegene die niet op de open dag aanwezig kan zijn, bestaat er de mogelijkheid om drie keer gratis mee te trainen. Ook dan zijn leensticks en bitjes (zes euro) aanwezig.

Meer informatie

Meer informatie over de club en de trainingstijden zijn te vinden op: www.h-c-w.nl

Over HCW
HCW is opgericht in 1929 en telt op dit moment meer dan 200 actieve leden. Vanaf 5 jaar kunnen kinderen al meedoen. Naast hockeytrainingen worden diverse activiteiten georganiseerd zoals het familietoernooi, clubuitjes aan interlands, vrijdagavondtoernooitjes, spooktochten en het jaarlijks terugkerende hockeykamp. Trainingen worden gegeven op de kunstgrasvelden aan de Sint Vitusholt 7e laan 8 (achter het BATO-veld).