Marianne Kremer uit Finsterwolde doet mee aan Week van de Loopbaan

Finsterwolde - Loopbaanprofessionals, onder wie Marianne Kremer uit Finsterwolde, openen in de Week van de Loopbaan (van 17 tot en met 22 september) hun deuren voor alle belangstellenden met een loopbaanvraag.

Kremer: "Uit ervaring blijkt dat veel mensen niet weten wat loopbaanbegeleiding precies inhoudt. Het blijft vaak ver-van-hun-bedshow totdat ze er noodgedwongen mee te maken krijgen door bijvoorbeeld een reorganisatie. Terwijl loopbaanadvies veel verder strekt dan alleen maar ‘helpen als je zonder baan zit’. De Week van de Loopbaan is een hele toegankelijke en laagdrempelige manier om mensen kennis te laten maken met dit vak. Ze kunnen kosteloos en op een laagdrempelige manier een afspraak maken."

Ben je werkzoekend? Wil je meer plezier en energie uit je werk halen? Sta je stil in jouw ontwikkeling? Ben je toe aan een volgende stap in jouw loopbaan? Wil je weten waar jouw kwaliteiten liggen? Marianne Kremer nodigt je graag uit om vrijblijvend een afspraak te maken door een mail te sturen naar contact@mariannekremer.nl of te bellen: 06-50668630.

Meer informatie

Marianne Kremer, Coach | Loopbaan en Imago is gevestigd aan de  Hoofdweg 17 in Finsterwolde. Meer informatie op www.mariannekremer.nl