Actiemaand bij Sportcentrum Nico Jager

Winschoten - De maand september is door Sportcentrum Nico Jager aan de Bovenburen in Winschoten uitgeroepen tot actiemaand. Wie deze maand lid wordt, kan ook deelnemen aan het Persoonlijk FITplan, inclusief een basis-voedingsadvies.

De meeste sporters willen graag wat gewicht kwijt en met dit advies wordt de sporter een goede richting gewezen, zo wordt gesteld.

De actie geldt voor zowel de locatie aan de Bovenburen in Winschoten als bij de nevenvestiging in multifunctioneel centrum De Hardenberg in Finsterwolde.

In juli is de apparatuur in een groot deel van de fitnesszaal in Winschoten vervangen,
waardoor sporters nog beter kunnen worden voorzien. De zomerperiode is ook gebruikt om overal weer de puntjes op de ‘i’ te zetten, zodat de omstandigheden waarin sporters trainen zo optimaal mogelijk zijn.

Proeflessen zijn altijd gratis; in september wordt geen inschrijfgeld berekend. Voor bestaande leden die een nieuw trainingsmaatje meenemen is er een tegoedbon ter waarde van 15 euro, die kan worden besteed in de Fightenfitshop, met onder meer sportkleding, -voeding en trainingsaccessoires.