Inventaris oude locaties Ommelander Ziekenhuis op online veiling

Winschoten - Nu het nieuwe Ommelander Ziekenhuis in Scheemda begin vorige maand in gebruik is genomen kan de afwikkeling van de oude locaties in Delfzijl en Winschoten beginnen. Na de verhuizing zijn er veel meubelen, apparatuur en horecagoederen achtergebleven wat het ziekenhuis op de nieuwe locatie niet langer kon gebruiken. Daarom wordt dit online geveild.

Het Groningse bedrijf  Onlineveilingmeester.nl onderdeel van de OVM|Group faciliteert de veilingen van de locaties in Delfzijl en Winschoten. 

Aan het begin van deze week sloot al een eerste deel, waarin de ziekenhuisinventaris van het voormalig Sint Lucasziekenhuis in Winschoten werd geveild. Onder andere de inhoud van de kantoorruimten, rvs werktafels en een elektrische tandartsstoel brachten bij deze veiling 'leuke bedragen' op.

Vrijdag 31 augustus openen deel 2 en 3 van de OZG-veilingen op de website van het veilinghuis. Er kan dan geboden worden op wachtkamerbanken, een lopende band, een mortuarium brancard en zelfs een elektrische schedelzaag behoort tot de aangeboden kavels.

Kijkdag

Interesse in één van de kavels? Onlineveilingmeester.nl organiseert voor vrijdag 7 september tussen 12.00 en 16.00 uur een kijkdag op beide locaties. Bieden kan tot 10 september voor OZG in Delfzijl (deel 2) en tot 12 september voor OZG in Winschoten (deel 3).