Minke Story over Benefietconcert in Onstwedde: Publiek ook zonder kaart welkom

Onstwedde - Stichting Just Let It Happen organiseert voor zaterdag 8 september een benefietfestival in de koepelstal van Bioboerderij Landleven aan de Scholtweg 9 in Onstwedde. De organisatie ziet het liefst dat belangstellenden vooraf een gratis kaartje reserveren. "Maar ook mensen zonder kaartje zijn welkom", aldus Minke Story van Just Let It Happen.

"In verband met de catering zien wij graag dat men kaarten reserveert. De praktijk leert echter dat velen op het laatste moment besluiten of ze komen of niet. Een kaartje reserveren blijft er dan bij. Uiteraard zijn mensen zonder kaartje ook van harte welkom."

Stichting Just Let It Happen richt zich op het verbeteren van levensomstandigheden van mensen over de hele wereld. Met het benefietfestival wordt zoveel mogelijk geld opgehaald voor de bouw van een school in Gambia. Hiervoor is in totaal 55.000 euro nodig.

Het geheel is op 8 september van 13.30 tot 22.00 uur. Aan het benefietfestival in de koepelstal werken diverse artiesten mee, zoals singer-songwriter Jan Henk de Groot, Nicole Wairata, de Groningse band Swinder, de Afrikaanse band Kadung, Mr. Richard en het Jasmijn Koor.

Gratis kaarten reserveren kan via de site www.justletithappen.nl