Een kwart eeuw Sanidrõme het Badhuis

Scheemda - De formule Sanidrõme, waar badkamerspeciaalzaak Sanidrõme het Badhuis in Scheemda onderdeel van uitmaakt, bestaat 25 jaar. En daar is eigenaar Henk-Jan Beishuizen best trots op.

"Trots op de waardering die wij ontvangen van onze klanten. En trots op de formule Sanidrõme, die staat voor de betere badkamer."

"Sanidrõme biedt kwaliteit, zekerheid en garantie, maar ook professioneel vakmanschap, waarbij niets aan het toeval wordt overgelaten. Door te kiezen voor de kennis en kunde van Sanidrõme, kan de klant zorgeloos genieten van uw nieuwe badkamer. Van ontwerp tot afwerking."

Nieuwe badkamer

Bij het realiseren van een nieuwe badkamer komt veel kijken. In een inventariserend gesprek met de badkameradviseur worden de wensen van de klant in kaart gebracht en wordt een vrijblijvende offerte gemaakt. Na akkoord worden afspraken gemaakt over de planning en de werkzaamheden. Vervolgens gaan de Sanidrõme vakmensen aan de slag met het slopen van de oude badkamer en het plaatsen van onder andere leidingwerk, elektra, ventilatie, tegels, plafond en een bad en/of douche. Het sanitair wordt gemonteerd en waar nodig afgekit. Tot slot worden de badkameraccessoires gemonteerd en wordt de badkamer opgeruimd en schoon opgeleverd.

Mogelijkheden

Wie benieuwd is naar de mogelijkheden, kan een bezoek brengen aan de showroom aan de Lutkelant 4 in Scheemda. Direct een afspraak met een badkameradviseur kan ook. Kijk voor meer informatie op de website: www.sanidrome.nl/hetbadhuis