Marlene Bakker komt met nieuwe single: Hai Hai

Smeerling - De in Smeerling, tussen Onstwedde en Vlagtwedde, opgegroeide Groningse zangeres Marlene Bakker heeft een nieuwe single op de markt gebracht: Hai Hai.

De videoclip bij dit nummer is samen met Ronnie Zeemering opgenomen. "Soms werk je aan projecten die meteen bijzonder aanvoelen en waar je kippenvel van krijgt omdat alles samenvalt. Dat geldt zeker ook voor de totstandkoming van de videoclip voor Hai Hai. Samen met Ronnie Zeemering hebben we een prachtige videoclip opgenomen in de Smederij van Ron Caspers in Warffum", aldus Marlene.

"Hai Hai was voor mij letterlijk frustraties van me afschrijven. Het nummer gaat erover dat je soms een strijd aangaat met anderen, maar uiteindelijk is die strijd vaak iets wat alleen in je eigen hoofd bestaat en wat je met jezelf moet aangaan in plaats van projecteren op een ander. Het proces van smeden is symbolisch gezien ook een strijd met het ijzer. Sla je al je woede op het ijzer of wordt je één met het smeden en geniet je juist van het proces."

Hai Hai is te besluisteren op Spotify en iTunes.