Kinderen genieten van een welverdiende gratis vakantie bij De Burcht in Wedde

WEDDE/MUSSELKANAAL - Door het grote succes van de derde editie van de Bruintje Beer Tocht 2018 in Musselkanaal hebben vijftig kinderen kunnen genieten van een welverdiende vakantie in De Burcht in Wedde.

Dat melden Wybe Pol en Hans Ravensbergen van de organisatie van de Bruintje Beer Tocht.

"In eerste instantie konden we 40 kinderen een hart onder de riem steken", vertellen Wybe en Hans. "Maar er waren vijftig kinderen aangemeld. Gelukkig heeft onze partner Cosis ruimhartig gehandeld. De Stichting Vrienden van NOVO (Cosis) heeft er voor gezorgd dat alle 50 kinderen vakantie hebben kunnen vieren. Een geweldig mooi gebaar."

"De kinderen hebben in juli genoten van de diverse activiteiten zoals pannenkoeken bakken, kano varen, schat graven, ezeltje rijden en schilderen in De Burcht", vervolgen Wybe en Hans. "En als je dan hoort dat sommige gezinsleden bij het afscheid nemen een traantje weg moesten pinken uit dankbaarheid voor alles wat ze hebben gekregen en de toekomst weer wat rooskleuriger inzien dan kun je als organisatie alleen maar erg tevreden zijn."

"Ons motto 'Samen sportief voor de regio!' heeft op deze wijze dit jaar weer een mooie invulling gekregen en sterkt ons in de gedachte om vooral door te gaan om ook volgend jaar op 24 maart 2019 weer een mooie tocht te organiseren", besluit het tweetal.

De voorbereidingen zijn al in volle gang. Eventuele vrijwilligers kunnen zich melden via het mailadres info@bruintjebeertocht.nl