Tentoonstelling Verlaten Oorden in MOW verlengd tot en met 30 september

Bellingwolde - De tentoonstelling Verlaten Oorden in museum De Oude Wolden (MOW) in Bellingwolde is verlengd tot en met 30 september

De expositie toont werken van Hannie Loor, Tineke Raap, Martine Rijnveld en Henny Wiltjer, allen cursist van kunstenaar Yvonne Struys. Zij portretteerden bijzondere locaties waar de mens niet langer komt. Alle locaties, bijvoorbeeld de inmiddels in restauratie verkerende boerderij aan de Hoofdweg in Bellingwolde,  stammen uit de omgeving van het museum.

Naast Verlaten Oorden kunnen bezokers er ook tot en met dezelfde datum terecht bij de hoofdexpositie Contrast met uiteenlopend werk van Hans Dingjan, Joshua Janssen, Ria van Krieken en Marian Smit. De werken van fijnschilder Lodewijk Bruckman sieren de enige vaste zaal van het museum.

Het MOW is aan de Hoofdweg te Bellingwolde. Het museum is op woensdag tot en met zondag open, doordeweeks van 11.00 tot 17.00 uur en in het weekend van 13.00 tot 17.00 uur. Museumkaarthouders en kinderen tot 18 jaar krijgen gratis toegang. Elke woensdag bepaalt een ieder de hoogte van zijn eigen entree.

Meer informatie op www.museumdeoudewolden.nl