Opening Centrum voor Bezieling in Nieuwe Pekela

Nieuwe Pekela - De officiële opening van het Centrum voor Bezieling aan de Abraham Westersstraat A2 in Nieuwe Pekela vindt plaats op zondag 2 september. Dit centrum is gevestigd in De Wartburg, het voormalige verenigingsgebouw naast de Evangelisch-Lutherse kerk op de grens van Oude en Nieuwe Pekela. Eigenaren en bewoners zijn André en Sandra Wierenga.

Sinds mei wonen en werken zij in het stijlvolle authentieke pand dat ooit dienst deed als pastorie. Voor hun komst naar Nieuwe Pekela zat het echtpaar met hun praktijk in Veendam. Zij hadden de uitdrukkelijke wens om een open centrum te vestigen in deze regio. “Wij zijn heel dankbaar dat het gelukt is en genieten iedere dag van deze fijne plek, het heerlijke pand en de mooie energie”, aldus het echtpaar.

Belangstellenden zijn op 2 september is tussen 13.00 en 17.00 uur welkom. De eigenaren vertellen die middag onder andere wat zij allemaal bieden vanuit hun centrum.

Biodanza

Het echtpaar werkt zowel individueel als groepsgericht. Men kan er terecht voor onder meer coaching, healing, biodanza, lezingen, astrologie, paranormale waarneming en diverse cursussen en workshops. Daarnaast is André kunstschilder en fungeert het centrum als galerie. Ook heeft het koppel aan de achterzijde van het pand een grote groepsruimte, die zij gaan verhuren aan derden. Alle bezoekers ontvangen tijdens de opening een kortingsbon op hun aanbod.

Meer informatie op www.centrumvoorbezieling.nl