Mega Piraten Festijn in Noordbroek stevent af op uitverkochte tent

Regio - Het gaat hard met de voorverkoop voor het Mega Piraten Festijn dat op zaterdag 22 september plaatsvindt in Noordbroek. Eind juni meldde de organisatie al dat na een voorverkoopavond in Noordbroek meer dan vijftig procent van de kaarten was verkocht. “Tijdens de vakanties bleef het even wat rustiger, maar we merken dat de voorverkoop nu weer aantrekt”, vertelt organisator Eddie Mensink. “Het is niet de vraag of we uitverkocht raken, maar wanneer!”

Het Mega Piraten Festijn is op zaterdag 22 september voor het eerst te gast in Noordbroek in Groningen. Dit op verzoek van mensen uit de omgeving. “We hadden een oproep geplaatst op Facebook”, vertelt Eddie. “Waar zouden we volgens onze volgers ook naartoe moeten? Daar kregen we ontzettend veel reacties op van mensen uit midden- en oost-Groningen.”

Om een goede locatie in de regio te vinden, reed Eddie vervolgens met zijn vaste medewerker Jan Oostra meerdere keren door de regio. “We kwamen uit bij het terrein achter Boerderijcafé Mausel. Een prachtige plek. Het mooie is dat het land is gedraineerd. Daarmee ben je beter voorbereid op regen.”

Programma
Er zijn optredens van: Jannes, Mooi Wark, Jan Smit, Gerard Joling, René Schuurmans, Ancora, Helemaal Hollands, Evert Baptist, George Baker, Lytse Hille, Burdy, Jan Keizer & Anny Schilder, Stef Ekkel, René Karst, Marco Schuitmaker, Otto Lagerfett, John de Bever, Lesley Williams, Stevan Bloema, Belinda Kinnaer, Corry Konings, Pieter van der Zweep, Lucas & Gea, Harten 10 en Summerland.

Daarnaast verzorgt Poar Neem’n een programma in een tweede, kleinere, tent. De presentatie is in handen van Willie Oosterhuis. Het terrein aan de Noorderstraat 21 in Noordbroek is geopend vanaf 18.30 uur. Het officiële programma duurt van 20.00 tot 01.00 uur.

Voorverkoop
Kaarten (vanaf 25 euro) zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Drogisterij Wierenga in Noordbroek; Vakgarage Heineman in Schildwolde; de AH in Siddeburen; Supercoop in Muntendam; Hekman Muziek in Winschoten en alle vestigingen van Primera. Daarnaast kan men ook kaarten kopen via www.megapiratenfestijn.nl