Vijf jaar kinderopvang Bambeloe in Blijham

Blijham - Het is feest in Blijham, want Thuishuis Bambeloe bestaat vijf jaar. De kinderopvang werd in september 2013 opgericht door Marjolein Burger.

Het kleinschalige kinderdagverblijf is gehuisvest in een verbouwde ruimte naast de woning van de Marjolein en haar gezin. In 2017 is Bambeloe uitgebreid met een BSO (buitenschoolse opvang) in één van de lokalen van obs De Wiekslag in Blijham.

Het was altijd een droom van Marjolein om een eigen kinderopvang te beginnen. Ze zegt het heerlijk te vinden om ervoor te zorgen dat Thuishuis Bambeloe een warme en veilige plek is voor ieder kind dat er komt.

Thuishuis Bambeloe viert haar eerste lustrum op zaterdag 1 september van 9.00 tot 12.00 uur op de BSO-locatie in obs De Wiekslag aan de  Veurste Rou 4 in Blijham.

Reünie

Marjolein grijpt dit feestje aan voor een kleine reünie en nodigt alle kinderen, ouders, stagiaires van de afgelopen vijf jaar én andere belangstellenden uit voor een hapje en een drankje. Aanmelden kan via thuishuisbambeloe@gmail.com.

Stichting Thuishuis

Thuishuis Bambeloe is aangesloten bij Stichting Thuishuis. Een Thuishuis biedt kleinschalige kinderopvang waarbij de eigenaar altijd de leidster is. In Noord-Nederland zijn 41 Thuishuizen gevestigd.