Soulavond Robintimo Radio afsluiting inzamelingsactie

Scheemda - Robintimo Radio uit Scheemda heeft de inzamelingsactie voor kinderen met een beperking en kinderen die langdurig ziek zijn afgesloten met een soulavond.

Op deze avond werd het eindbedrag van de inzamelingsactie, 618 euro, bekendgemaakt.

Zoals bekend organiseert Robin Boltjes van Robintimo Radio, samen met zijn motorvriendin Linda van 't Kniphörntje, voor zaterdag 15 september van 13.00 tot 16.00 uur een motormiddag in Scheemda.

CS-riders

Twaalf kinderen maken dan een rondrit op een echte trike van de CS-riders. Stichting Custodes Septentrionum, is een stichting die motorrijders en trikes vertegenwoordigt ongeacht merk of type motor. De leden van deze organisatie vormen een broederschap en zetten zich in voor kinderen, die bijvoorbeeld in een moeilijke thuissituatie verkeren, kinderen die geen thuissituatie hebben, kinderen die even extra aandacht nodig hebben omdat ze erg gepest worden en daardoor in een sociaal isolement dreigen te vallen en kinderen die door een lichamelijke beperking dagelijkse zorgen hebben.  

Krzysztof Groen

Om deze middag echt compleet te maken zijn er ook een aantal piraten uitgenodigd, die het rattenspel en ringgooien gaan spelen. Verder kan men op de foto met Beer Piraat. Krzysztof Groen zorgt voor de muzikale omlijsting van het evenement. Ook Jumbo Scheemda werkt mee aan dit evenement.