Geuko van Lang mag zijn verjaardag thuis vieren

Winschoten - Geuko van Lang, het Winschoter jongetje dat is getroffen door AFM (Acute Flaccid Myelitis), een polio-achtig ziekte die in Nederland verder niet voorkomt, mag zijn zesde verjaardag op donderdag 23 augustus thuis vieren.

Vorig jaar en het jaar daarvoor is Geuko op zijn verhaardag overstelpt met kaartjes, cadeautjes en ballonnen. Wie van plan was om de jarige nu ook weer een kaartje, cadeautje of iets dergelijk te suren wordt door Stichting Adventure Geuko opgeroepen het geld dat hiervoor zou zijn uitgetrokken te doneren aan de stichting. Dit kan via  https://www.pifworld.com/…/Akm16lgIDQc/stichting-adv…/donate 

Er is namelijk nog altijd geld nodig om de behandeling van Geuko in Amerika te kunnen bekostigen. "Wij hebben nog altijd geen groen licht gekregen van onze zorgverzekering om naar Amerika te kunnen", zo is te lezen op de Facebookpagina van de stichting.

Stichting Adventure Geuko is opgericht met als doel: Het optimaliseren en onderhouden van de leefomgeving van Geuko, alsmede het voor hem voorzien in hulpmiddelen en behandelingen.