Hoveniersbedrijf Bastiaan Paardekooper doet weer mee aan Hovenier Helpt

Hoveniersbedrijf Bastiaan Paardekooper uit Nieuwolda neemt dit jaar weer deel aan de landelijke actie Hovenier Helpt, met als slogan ‘Groen doen is goed doen!’ Ruim 350 hoveniers uit het gehele land deden in 2017 mee. Paardekooper maakte destijds de tuin van mevrouw Biemans in Oude Pekela op orde.

Eind september staat in het teken van Hovenier Helpt. Een week lang zetten de deelnemende hoveniers zich geheel belangeloos in om hulpbehoevende mensen te helpen.

Bastiaan Paardekooper: "We vinden het prachtig om ons vakmanschap te combineren met het helpen van andere mensen. Daarmee maken we samen Nederland groener. De kleinste daden hebben grote positieve gevolgen. In heel Nederland staan collega-hoveniers klaar die het initiatief eveneens steunen. Gezamenlijk zetten we ons in voor meer tuinplezier en een groener Nederland."

Hovenier Helpt is een initiatief van TuinKeur. TuinKeur zet zich in voor meer tuinplezier in Nederland. Voor contact met Bastiaan Paardekooper: 0528-331678 of info@hovenierhelpt.nl.