Verkenningsloop RUN en opstapcursus Lutje RUN

Winschoten - Voor de RUN op zaterdag 8 september kunnen lopers met AV Aquilo op donderdag 30 augustus, onder begeleiding van trainers van deze Winschoter atletiekvereniging, meelopen met de RUN verkenningsloop.

Er wordt in verschillende tempogroepen gelopen, zodat iedereen mee kan doen om zo het parcours te verkennen.

Getart wordt bij het Noorderhonk (clubgebouw AV Aquilo) aan de Bovenburen 110 in Winschoten, aanvang 19.00 uur. Deelname is gratis.

Lutje RUN

De RUN start traditiegetrouw met de Lutje RUN voor de jeugd van Winschoten en omstreken. De Lutje RUN kent drie afstanden voor maar liefst 14 categorieëen deelnemers. Om goed voorbereid aan de start te staan organiseert Atletiekvereniging Aquilo de Opstapcurs Lutje RUN. Deze opstapcursus wordt gehouden op zaterdag 1 september van 10.00 tot 11.30 uur en op woensdag 5 september van 18.00 tot 19.30 uur.

De opstapcursus vindt beide keren plaats op het Boreas Atletiekcentrum aan de Bovenburen 110 in Winschoten en is voor iedereen toegankelijk die meedoet aan de Lutje RUN van 8 september. Deelname is voor iedereen gratis.

Een team van ervaren atletiektrainers zorgt ervoor dat iedereen iets aan de voorbereiding heeft. De cursus staat in het teken van bewegelijkheid en wennen aan de te rennen afstand.

Inschrijven
Inschrijven voor de Lutje RUN kan tot en met 30 augustus. Tevens kunnen scholen weer strijden voor wisselbokaal van sportiefste basisschool.