Vijf pendelbussen rijden van en naar Pura Vida in Blauwestad

Blauwestad - De twaalfde editie van Pura Vida in Blauwestad op zaterdagavond 1 september, aanvang 19.30 uur, staat helemaal in het teken van Ede Staal. Erwin de Vries en Wia Buze zingen, onder begeleiding van het Noord Nederlands Orkest (NNO) liedjes van deze nog immer populaire troubadour.

Voorafgaand wordt het publiek getrakteerd op bekende melodieën uit de opera Carmen van Georges Bizet.

Wie op de fiets naar het evenement komt, kan zijn of haar rijwiel stallen op een steenworp afstand van het podium stallen.

Komt u met de auto, volg dan op de aangegeven plekken (P-borden). Ook dient men de  aanwijzingen van de verkeersregelaars op te volgen. De parkeerterreinen op de concertlocatie worden gebruikt door de organisatie. Op de doorgaande wegen naar Strand Zuid geldt een regulier parkeerverbod.

Pendelbus

De parkeerplaats van Intratuin (Lijnbaan 23 in Winschoten) is speciaal voor deze gelegenheid beschikbaar. Vanaf deze locatie rijden er vanaf 17.30 uur continu vijf pendelbussen van en naar het concertterrein. De laatste bussen van Blauwestad naar Intratuin vertrekken om 23.00 uur.

Er zijn klapstoeltjes, mits nog voorradig, te huur. Ook een kleed of een eigen stoeltje meenemen mag. In de pendelbussen is geen ruimte voor groot tuinmeubilair.

Vorig jaar werd Pura Vida bezocht door 12.000 mensen, een record.