Tweede editie Truckrun vanuit Oude Pekela op 2 september

Oude Pekela - De tweede editie van de Truckrun vanuit Oude Pekela wordt gehouden op zondag 2 september. Gestart wordt die dag om 13.00 uur vanaf de parkeerplaats bij mfc De Binding.

Vorig jaar organiseerde een aantal inwoners van Pekela, onder wie Erik Stötefalk, voor het eerst een Truckrun in Oude Pekela. De organisatoren waren zeer tevreden over het verloop van die dag. De organisatie werkt hierbij samen met de Jaarmarktcommissie.

Vijftig vrachtwagens

Er doen ruim vijftig vrachtwagens mee aan de Truckrun. De chauffeurs nemen in hun imposante wagens verstandelijke en/of lichamelijke beperkte mensen mee voor een rit door Pekela en Veendam. Voor de mooiste truck ligt een prijs klaar.

Tijdens het evenement zijn er optredens van Johan, Rika, Krzysztof Groen, Wouter de Polkaman, Freddy Cadel, Area 52 en Maria Louise. Voor de kinderen is er een springkussen.

Opgeven

Truckers en bijrijders kunnen zich opgeven via 06-16506308 of via truckrunpekela@hotmail.com. Ook zijn de organisatoren nog op zoek naar sponsoren voor dit evenement.