Benefietconcert voor school in Gambia bij Boerderij Landleven

Onstwedde - Stichting Just Let It Happen organiseert voor zaterdag 8 september een benefietfestival in de koepelstal van Bioboerderij Landleven aan de Scholtweg 9 in Onstwedde.

De stichting richt zich op het verbeteren van levensomstandigheden van mensen over de hele wereld. Met het benefietfestival wordt zoveel mogelijk geld opgehaald voor de bouw van een school in Gambia. Hiervoor is in totaal 55.000 euro nodig.

De bouw van de school wordt samen gedaan met de lokale bevolking van het dorp Sukuta Sanchaba. De huidige school biedt nu onderwijs aan kansarme kinderen of weeskinderen in de leeftijd van drie tot zeven jaar. Doel is om een school te bouwen waar deze groep kinderen ook na hun zevende, tot hun veertiende, terecht kunnen voor vervolgonderwijs.

Alle donaties gaan rechtstreeks naar het project toe zonder tussenkomst van andere stichtingen of organisaties.

Programma
Aan het benefietfestival in de koepelstal werken diverse artiesten mee, zoals singer-songwriter Jan Henk de Groot, Nicole Wairata, de Groningse band Swinder, de Afrikaanse band Kadung, Mr. Richard en het Jasmijn Koor. Ook is er een filmpresentatie van het schoolproject in Gambia en een uitgebreid kinderprogramma.

Het geheel is op 8 september van 13.30 tot 22.00 uur. Er zijn hapjes, drankjes en maaltijden te koop. De entree is gratis. Aangeraden wordt om een klapstoeltje of een kussentje (om op de strobalen te zitten) mee te nemen.

Reserveer gratis kaartje

Reserveer van tevoren wel je gratis kaartje via www.justletithappen.nl. Dit in verband met de organisatie.

Meer informatie
Meer informatie op: www.justletithappen.nl Zie ook
https://www.facebook.com/events/172634506789854/