Circus Santelli present op Tellerlikker Festival

Winschoten - Bezoekers van het Tellerlikker Festival, dat zaterdag 15 september wordt gehouden in en rondom De Klinker in Winschoten, kunnen onder meer een kijkje nemen bij de acrobatische kunsten van Circus Santelli uit Groningen. Niet alleen een kijkje nemen kan, zelf meedoen mag ook.

Circus Santelli neemt onder andere eenwielfietsen, diabolo’s en grote blokken mee. Tussendoor verrassen jongeren tussen 12 en 16 jaar het publiek met korte, afwisselende acts uit hun voorstelling ‘Gewoon Anders’.

Gratis optredens

Tijdens het Tellerlikker Festival vinden er allerlei gratis optredens in De Klinker plaats. "Omdat we ook iets buiten op het plein vóór De Klinker willen organiseren, zijn we op zoek gegaan naar iets dat past bij het Tellerlikker Festival. Al brainstormend kwamen we tot de conclusie dat ‘iets’ met acrobatiek erg passend zou zijn", aldus Bianca de Winter, mede-organisator van het festival.

Workshops

Circus Santelli is een jeugdcircus gevestigd in Groningen. Men kan er terecht voor onder andere cursussen, workshops en voorstellingen. Jongleren, kogellopen, koorddansen, bordjes draaien en menselijke piramides bouwen wordt de deelnemers bijgebracht.