De Dichte Knip met kinderen naar Drouwenerzand

Winschoten - Stichting De Dichte Knip, die zich inzet voor kinderen van minima in de gemeente Oldambt, is deze week met een aantal kinderen naar Attractiepark Drouwenerzand geweest.

"Dankzij subsidie van de gemeente Oldambt kan de stichting de komende tijd veel meer actitietien voor minima organiseren", vertelt voorzitster Lina Stelling.

Zo staat er op maandag 30 juli een barbecue voor de kinderen op de rol bij Speeltuinvereniging Bovenburen in Winschoten. "Alles wordt verzorgd door de BarbecueBus", zegt Stelling. "Voor de kinderen is er die dag ook een springkussen."

Verder staat er een uitstapje naar de bioscoop, met aansluitend een bezoek aan de McDonalds, een reisje naar Wondere Wereld in Ter Apel en zwemmen op de rol.

Stelling: "Lid worden kan via de Facebookpagina (https://www.facebook.com/Stichting-De-Dichte-Knip-Oldambt-1798981707082428/?ref=br_rs). Ook donateurs, die kleding, meubels, speelgoed en dergelijke willen doneren, kunnen zich hier melden."

Daarnaast  zijn  er ook de reguliere acties. Zo is er één keer in de maand eierverkoop aan de leden. Per maand gaat het om ruim 2700 stuks.