Heren 1 HCW/Eemsmond start voorbereiding op 17 augustus

Winschoten - Het combinatieteam HCW/Eemsmond Heren 1 start de voorbereiding op het nieuwe seizoen op 17 augustus. De eerste training wordt die dag gehouden op het terrein van de Hockeyclub Winschoten (HCW), aanvang 21.00 uur.

Het afgelopen seizoen, in het opbouwjaar van het team, werd afgesloten met plek 5. Vóór de winterstop was de potentie in diverse wedstrijden al zichtbaar, na de winterstop werd met goede uitslagen duidelijk dat dit team in de 4e klasse bovenin zou moeten kunnen meedraaien.

Van de nummers 1 en 2 (Steenwijk, Dash) werd nipt verloren en waren er kansen op een goed resultaat. Tegen de nummer drie, Quick Stick, werd zelfs gewonnen in een enerverende wedstrijd. En tegelijkertijd werden na de winterstop tegen de lager geklasseerde teams duidelijke uitslagen en winstpartijen genoteerd.

Spelerswisselingen
Het team gaat komend jaar door, met wat spelerswisselingen. Zo keert Daan Rieks keert terug op het oude nest en ook Mario Afman is in de loop van het seizoen '17/'18 aangehaakt. Vanuit de jeugd van HCW en Eemsmond zal de aansluiting gevonden gaan worden met jeugdspelers die mee gaan trainen en minuten zullen gaan maken in de loop van het seizoen.

Dee ambitie is om komend seizoen hoger te eindigen dan het afgelopen 'jaar'; bovenin meedraaien is derhalve het doel.

Meespelen?
In de voorbereiding worden er diverse oefenwedstrijden gespeeld. Ook wordt er een toernooi gespeeld. Wie mee wil spelen kan contact opnemen met Ron Haans (haans5@xs4all.nl), Youri van Leeuwen (Facebook) of Henri Bolwijn (Facebook). Een bericht sturen via de Facebookpagina van Heren 1 HCW/Eemsmond kan ook:
https://www.facebook.com/hcweemsmondH1/