Krav maga-lessen in Oost-Groningen

Alteveer/Onstwedde - Bernard Zwarts, gediplomeerd instructeur, geeft binnenkort krav maga-lessen in Oost-Groningen. De lessen worden gegeven in de Drijscheer in Alteveer op de maandag van 20.00 tot 21.30 en op de donderdag van 19.30 tot 21.00 uur. Op de dinsdag is er een outdoortraining aan de Hochterweg 4, eveneens in Alteveer.

Krav maga is realistische zelfverdediging. Het is een relatief eenvoudig systeem dat gebaseerd is op je natuurlijke reacties, Het is daardoor redelijk makkelijk te leren. Het doel van krav maga is om jezelf en anderen in veiligheid te brengen bij gewelddadige situaties. Men leert onder andere zichzelf te verdedigen bij aanvallen met een mes.

De trainingen zijn een combinatie van zowel tactiek als techniek; motivatie en doorzettingsvermogen zijn belangrijk. Daarnaast is er veel aandacht voor mentale training. Door de trainingen zal de conditie beter worden.

Wereldwijd wordt krav maga gebruikt door militaire en politie- eenheden vanwege de bewezen effectiviteit van het systeem.

De kosten zijn bij een abonnement 37,50  euro per maand (drie keer trainen per week). Ook kan worden gekozen voor een 10-rittenkaart (75 euro).

Website

De website www.trainingscentrumrudis.nl wordt op dit moment aangevuld met nieuwe informatie over de lessen.

Wie meer informatie wil ontvangen of een proefles (kosteloos en vrijblijvend) mee willen draaien, kan contact opnemen via 06-41615108 (bij geen gehoor: 06-44411705). Mailen kan ook: ikmfkravmagaoostgroningen@gmail.com.