Tiende editie van de Tuinvlindertelling

Winschoten - De tuinvlindertelling van De Vlinderstichting is dit jaar extra feestelijk: hij vindt voor de tiende keer plaats. Daarom staat deze zomer in het teken van de TuinvlinderTelTiendaagse. De Vlinderstichting roept iedereen op om tussen 27 juli en 5 augustus mee te tellen in de tuin.

De Tuinvlindertelling viert dit jaar haar tiende editie. Daarom is de telling verlengd naar tien dagen. Dat betekent meer kans op goed weer en meer tijd om te tellen. Tijdens deze TuinvlinderTelTiendaagse is er elke dag een vlinderactiviteit. Zo kan men op vlindersafari met een expert, nachtvlinders kijken of vlinderworkshops volgen.

Iedereen kan zijn of haar waarnemingen van vlinders in de tuin direct doorgeven via de app Vlindermee of de website www.vlindermee.nl 

Hulp nodig bij het herkennen van vlinders? Download dan de handige vlinderherkenningskaart op https://userfiles.mailswitch.nl/medialib/1696653/medialib/vlinderherkenningskaart%20februari%202018.jpg of gebruik de app Vlindermee om vlinders te herkennen.