Oefenwedstrijd Donar in Veendam

Winschoten/Veendam - Donar trekt komend seizoen weer de provincie in om zich voor te bereiden op de competitie. Op uitnodiging van basketbalvereniging Aquila speelt vrijdag 14 september de landskampioen Donar weer een oefenwedstrijd in Veendam. In de Wildervanckhal is het Belgische Okapi Aalstar de tegenstander. De wedstrijd start om 19.30 uur.

Okapi Aalstar heeft de Nederlandse international, Thomas van der Mars, als nieuwe speler aangetrokken. Hij staat bekend om zijn beweeglijkheid en goede positiespel.

Bij Donar is Joseph (Jobi) Wall, die vorig jaar voor Legia Warschau speelde, als nieuwe speler gecontracteerd. Jobi is van alle markten thuis met een uitstekend afstandsschot en goed speloverzicht. Met de komst van Wall bestaat de selectie voor het nieuwe seizoen van Donar nu uit acht spelers: Jason Dourisseau, Arvin Slagter, Sean Cunningham, Drago Pasalic, Thomas Koenis, Tim Hoeve, Rienk Mast en Jobi Wall.

Veendam kent een enthousiast basketbalpubliek en met Donar en Okapi Aalstar belooft het weer een mooi basketbalspektakel te worden in de Wildervanckhal.

Entreekaarten
Entreekaarten zijn te koop voor aanvang van de wedstrijd aan de deur én in de voorverkoop vanaf 14 augustus bij Primera Hiemstra Veendam. Entreekosten zijn 9 euro voor volwassenen en jeugd tot en met 12 jaar betaalt 5 euro.