Motormiddag in Scheemda zit vol

Scheemda - De motormiddag in Scheemda, die wordt gehouden op zaterdag 15 september van 13.00 tot ongeveer 16.00 uur achter de plaatselijke Jumbo zit vol.

Scheemder Robin Boltjes en zijn motorvriendin Linda van 't Kniphörntje tekenen voor de organisatie van deze motormiddag, bedoeld voor kinderen met een beperking of die langdurig ziek zijn.

Ook wordt er geld opgehaald voor deze groep kinderen. Eind april stond de teller al op 309,28 euro. Dit bedrag zal fors stijgen, zo wordt verwacht, want Fedde uit Duitsland wil het bedrag proberen te verdubbelen. Hij laat zijn hoofd kaal scheren in de studio van Robintimo Radio. Dit wordt uiteraard gedaan door Linda.

De motormiddag zit overigens vol. De teller staat namelijk al op 33 gasten, waaronder 12 kinderen, die een rond ritje op een echte trike van CS-riders mogen maken. 

Om deze middag echt compleet te maken zijn er ook een aantal piraten uitgenodigd, die het rattenspel en ringgooien gaan spelen. Verder kan men op de foto met Beer Piraat. Krzysztof Groen zorgt voor de muzikale omlijsting van het evenement.