Onstwedder Feestweek met tributeband U2, Jannes en Mooi Wark

Onstwedde - De Onstwedder Feestweek in de overdekte FeestArena op het evenemententerrein aan de Wessinghuizerweg wordt dit jaar gehouden van vrijdag 9 tot en met zaterdag 17 november. Er staan onder meer optredens op de rol van U2-tributeband LikeU2 en Mooi Wark.

Afgetrapt wordt op vrijdag 9 november met een grote herfstfair. Op deze consumentenbeurs zijn vele bedrijven uit Onstwedde en omstreken vertegenwoordigd. 

Daags erna staat het grote U2 muziekfeest op de rol met de tributeband LikeU2. Alle hits van deze Ierse band rond zanger Bono worden die avond ten gehore gebracht. 

Minuut gratis winkelen

Donderdag 15 november is er een RegioBingo, waarbij tal van prijzen kunnen worden gewonnen, zoals een vakantie voor het hele gezin in een bungalowpark in Nederland, en een minuut gratis winkelen in de plaatselijke Coop-supermarkt.

Jannes

Vrijdag 16 november staat in het teken van Nederlandstalige muziek. Tijdens het Noordelijk Muziekfeest staan er optredens gepland van onder andere Jannes, Django Wagner, Bouke,  Jeffrey Kuipers, Stef Ekkel, Lucas en Gea, Burdy, René Becker, Chris de Roo en Henk Harders.

Mooi Wark

Het evenement wordt zaterdag 17 november afgesloten door de Siepelrockers van Mooi Wark.

Gratis kaarten

Voor alle activiteiten tijdens de Onstwedder Feestweek zijn gratis kaarten te betellen via http://www.naaronstwedde.nl/