Eerste rondleiding bij expositie Contrast in MOW

Bellingwolde - Kunstenaar Hans Dingjan geeft zondag 29 juli de eerste rondleiding bij de tentoonstelling Contrast in museum De Oude Wolden (MOW) in Bellingwolde.

De tentoonstelling toont nieuw werk van vier heel verschillende kunstenaars: Hans Dingjan, Joshua Janssen, Ria van Krieken en Marian Smit. Dingjan staat in de rondleiding niet alleen stil bij zijn eigen werk maar ook dat van de andere drie kunstenaars.

Dingjan geeft nog drie andere rondleidingen op de zondagen 19 augustus, 9 september en 30 september, de laatste dag van de tentoonstelling. Elke rondleiding start om 14.00 uur en duurt ongeveer een uurtje.

Wie wil worden rondgeleid, kan een mailtje sturen: info@museumdeoudewolden.nl of bellen tijdens openingstijden van het museum. Zonder aanmelding is een ieder ook welkom.

De toegang bedraagt 4,50 euro, inclusief entree van het museum.  Museumkaarthouders en Laifhebbers van het MOW hebben gratis toegang.

Meer informatie

Meer informatie over Contrast staat in het speciale tentoonstellingsboekje, onder meer verkrijgbaar op het museum, de website www.contrast2018.nl en de website van het museum www.museumdeoudewolden.nl