'Europees beste Pearl Jam-tribute' komt naar De Tramwerkplaats

Winschoten - HQ-events presenteert zaterdag 28 juli in De Tramwerkplaats in Winschoten een 'tribute naar Pearl Jam' met in het voorprogramma de Stone Temple Pilots-tribute en Acoustic Alternative.

In het voorprogramma gaan de leden van Crackerman en Pearl Jamming een akoestisch optreden (Acoustic Alternative) van 45 minuten verzorgen, waarna Crackerman hun Stone Temple Pilots-tribute een uur ten gehore brengt.

Vervolgens zal Pearl Jamming de bezoekers, 90 minuten lang, trakteren op nummers als Alive, Black en Jeremy. Ook het nieuwere werk - onder andere Sirens en Just Breathe - worden niet vergeten. 

Plush

In het voorprogramma van Pearl Jamming staat Crackerman, de Stone Temple Pilots- tribute. Deze heren brengen de beste hits van de Stone Temple Pilots, zoals Plush, Dead and bloated, Creep en uiteraard Crackerman. 

Kaarten

De zaal gaat om 20.00 uur open en om 21.00 uur begint het concert. Kaarten zijn in de voorverkoop (12,50 euro bij de Primera-winkels in Winschoten en Oude Pekela) en aan de deur (15,00 euro) te koop. Ook zijn kaarten online te bestellen via www.hq-events.net