Het Anker in Midwolda heeft eigen Social sofa

Midwolda - Tijdens de open dag van Het Anker in Midwolda op zaterdag 30 juni hebben de bewoners samen met wethouder Bard Boon van de gemeente Oldambt hun eigen Social sofa onthuld. Dit gebeurde in aanwezigheid van ouders/verzorgers, collega’s, genodigden, vrienden en familie.

Boon vertelde dat een zorginstelling zoals Het Anker gekoesterd moet worden in de samenleving. Het Anker is een onderdeel van Midwolda.

Met de onthulling van het bankje werd het startschot gegeven voor de opendag. Veel mensen hebben deze dag een kijkje kunnen nemen hoe de mensen wonen en werken bij Het Anker in Midwolda. Tijdens een workshop naambordje maken kon men ervaren wat de deelnemers zoal doen in een week.

Tijdens de open dag van Het anker, dat zich de komende periode richten op het ambulant begeleiden. maakte Jan Niemeijer met zijn oude trekker en huifkar een rondje door het dorp en bracht de bezoekers naar de dagbestedingslocatie. Een mobiele pizzabakker zorgde ervoor dat de mensen zelf een pizza mochten bakken.