Dollard College reikt Triple Zero Award uit

Winschoten - Leerlingen van het Dollard College vestiging Hommesplein-Stikkerlaan in Winschoten maken elk jaar vanaf het derde leerjaar kans op een vermelding op de Triple Zero Award. Dit is een prijs die in het leven is geroepen om leerlingen die 100 procent aanwezig zijn op school extra te belonen.

Triple Zero houdt in dat een leerling een heel schooljaar niet geoorloofd afwezig bent geweest (ziek of naar de ortho), niet hebt gespijbeld en niet te laat op school bent gekomen. De prijs bestaat uit een vermelding op de Triple Zero Award.

In de kantine van de school hangt een bord met alle namen van leerlingen die de prijs in de afgelopen acht jaren in ontvangst hebben genomen. De leerlingen krijgen, naast eeuwige roem, een oorkonde en een kleine attentie.

Om de eerste en tweede klassen in de onderbouw, te stimuleren om ook 100 procent op school aanwezig te zijn krijgen deze leerlingen een ‘Stimulans Oorkonde’. De docenten van de vestiging hopen zo dat de leerlingen gemotiveerd blijven om dit in de volgende schooljaren ook vol te houden.