Marloes Gitsels wint vrijkaarten voor Bert Visscher in De Klinker

Winschoten - Een kleine moeite, het invullen van een online enquête formulier. Het leverde winnares Marloes Gitsels uit Winschoten twee vrijkaarten op voor de voorstelling van Bert Visscher op donderdag 6 september.

In opdracht van De Klinker heeft stagiaire Elien Frericks onderzoek gedaan naar de effectiviteit van de marketingmiddelen die De Klinker inzet. Om hierachter te komen, heeft Elien zowel on- als offline een enquête afgenomen onder inwoners van Oldambt en omstreken, waarbij de deelnemers kans maakten op twee vrijkaarten voor Bert Visscher.

Voor het verkrijgen van informatie heeft Elien Frericks onder 800 inwoners uit de gemeente Oldambt een enquête afgenomen. Bij het inleveren van een ingevulde enquête maakte men kans op vrijkaarten voor de voorstelling van Bert Visscher op donderdag 6 september. Uit de respondenten is uiteindelijk Marloes Gitsels als winnares getrokken.

De twee vrijkaarten zijn dinsdag door directeur Leo Hegge overhandigd aan de winnares. De voorstelling van Bert Visscher is inmiddels uitverkocht.