Vijf jaar advocatuur in Scheemda

Scheemda - Mr. J. van Dijk vestigde zich op 1 juni 2013 als advocaat in Scheemda. Zijn kantoor is te vinden in de Poststraat 1-B, op de bovenverdieping bij Hensens & Hensens, administratie- en belastingdeskundigen.

Mr. J. van Dijk vestigde zich op 1 juni 2013 als advocaat in Scheemda. Zijn kantoor is te vinden in de Poststraat 1-B, op de bovenverdieping bij Hensens & Hensens, administratie- en belastingdeskundigen.

Sinds 1989 houdt Van Dijk zich bezig met personen- en familierecht én met strafrecht, zowel voor volwassenen als ook voor de jeugd. Daarnaast heeft hij een algemene rechtspraktijk en kan hij op veel juridische vragen een antwoord of oplossing formuleren. Als het te specialistisch wordt, heeft hij een ruim netwerk om door te kunnen verwijzen.

Mr. Van Dijk doet zowel betalende zaken als ook zaken op basis van gefinancierde rechtshulp via de  Raad voor Rechtsbijstand (vroeger met bewijs van onvermogen).

Vanaf 2 juli heeft hij op maandagen een gratis inloopspreekuur van 15.00 uur tot 16.30 uur. Hier kan men dan met al zijn of haar juridische vragen terecht.