'Je krijgt wel een bon hoor, duur visje!'

Winschoten - Rene van Driel uit Winschoten is verontwaardigd. Hij wilde zaterdag op de markt even een visje kopen, parkeerde zijn auto - vanwege de drukte - buiten een parkeervak - en kreeg een bon.

Van Driel probeert de agent nog op andere gedachten te brengen, zegt zelfs 'sorry, even een visje opgehaald', maar dit mocht niet baten. "Zegt die agent: 'Ja, maar je krijgt wel een bon hoor, duur visje!' Nou, dit vind ik echt niet kunnen."

"Winschoten doet er alles aan om zoveel mogelijk mensen uit Winschoten en de regio op de been te krijgen. Dit houdt in dat er ook veel auto's naar de Rozenstad komen. Gevolg is dat er bijna geen parkeerplaats voor handen is", gaat Van Driel verder. 

"Mis ik iets in mijn gedachtevorming?", vraagt Van Driel zich af. "Je gaat dan toch niet op zo'n drukke zaterdag, waar veel moeite voor gedaan is, binnen schrijven als er even een auto niet keurig in een vakje staat? Ik vind dit echt belachelijk en tegenstrijdig."

"Wat maakt het nou uit voor een drukke zaterdag met parkeernood dat er auto's even niet in een vakje staan?"

Wat vindt u? Had de bewuste 'handhaver' op een dergelijke drukke dag een oogje toe moeten knijpen, of staat hij in zijn recht? Reacties via de Facebookpagina van het Streekblad: https://www.facebook.com/streekblad