Vijfde editie Broez’n deur andermans Hoez’n

Winschoten/Veendam - De vijfde editie van de Sightseeing Run in Veendam, 'Broez’n deur andermans Hoez’n', is op zaterdag 30 juni.

De kidsrun start om 13.30 uur en om 14.00 uur starten de 5 en 10 kilometer en de bedrijvenrun. Bij dit recreatieve loopevenement staat plezier en beleving voorop, lopers moeten genieten van de route die dwars door een aantal gebouwen en bezienswaardigheden loopt.

Nieuwe routes

De Sightseeing Run zet ieder jaar nieuwe routes uit. Net als bij de vorige editie zijn er ook dit jaar twee rondjes uitgezet van 5 kilometer die beide starten en finishen bij het gemeentehuis van Veendam op het Raadhuisplein. De deelnemers aan de 5 kilometer lopen één van beide rondjes en de deelnemers aan de 10 kilometer lopen beide rondjes. De deelnemers finishen op het Raadhuisplein en ontvangen vervolgens allemaal een unieke Sightseeing Run-medaille.

Deuren open

De lopers passeren deze editie een basisschool en een middelbare school; dit keer het schoolgebouw van de MGR. Bekkersschool en de Tussenvoorziening Time Out van het Winkler Prins. Maar daarnaast zetten onder andere ook sportschool Oxygym, twee woonlocaties van het Dekkersnest en vanBeresteyn haar deuren open.

Op de Facebookpagina www.facebook.com/sightseeingrunveendam wordt de route gebouw voor gebouw bekend gemaakt.

Op www.sightseeingrunveendam.nl staat het inschrijfformulier. Aanmelden kan tot en met woensdag 27 jun8. Daarna is het alleen nog mogelijk om je op de dag zelf in te schrijven bij start en finish.