Bedrijvenvereniging WEST en Reisswolf in actie voor Martini Ziekenhuis

Scheemda - Speciaal voor haar leden heeft Bedrijvenvereniging WEST een speciale actie opgezet, genaamd ‘Opgeruimd de zomer in’. Samen met archiefspecialist Reisswolf bood de vereniging haar leden een zeer aantrekkelijke opruimactie aan voor de vernietiging van vertrouwelijke documenten.

Deelnemers hebben een goede stap gezet richting de aangescherpte maatregelen die de nieuwe AVG-wetgeving van hen eist. De documenten zijn bij de deur opgehaald met een speciaal beveiligde Reisswolf-vrachtauto en vernietigd volgens strenge veiligheidseisen. Een service waar Reisswolf-klanten altijd van profiteren.  

Cheque

Niet alleen de leden profiteerden van deze actie, ook ging er per tonnage een bedrag naar het goede doel; Vrienden van het Martini Ziekenhuis. Het totale sponsorbedrag is  500 euro. Een bedrag waarmee de stichting zorgt dat patiënten even minder zorgen ervaren. Voorzitter van Bedrijvenvereniging WEST, Klaas Holtman, en Reisswolf-directeur Freerk Potze overhandigden de  cheque aan Laura de Vries, coördinator sponsor- en fondsenwerving voor Vrienden van het Martini Ziekenhuis.

Spanning en onzekerheid

"Een verblijf in het ziekenhuis brengt voor de meeste mensen spanning en onzekerheid met zich mee. Dankzij donaties als deze kunnen wij extra voorzieningen realiseren die helpen om nabijheid, troost, ruimte of vrolijkheid te ervaren. Denk bijvoorbeeld aan sfeervolle familiekamers, bijzondere kunst, een stiltecentrum of Virtual Reality brillen. Zo kunnen we als Vrienden van het Martini Ziekenhuis een wezenlijk verschil maken in de beleving van het ziekenhuisverblijf", licht Laura toe.

Goed ontvangen

Een flink aantal leden heeft van deze actie gebruikgemaakt, dus wij kunnen spreken van een geslaagde actie! Hopelijk zijn de deelnemers een inspiratie voor andere ondernemers om ervoor te zorgen dat alle vertrouwelijke documenten binnen de organisatie goed worden opgeslagen of worden vernietigd. Wellicht dat er in de toekomst nog meer soortgelijke acties gehouden worden.

Belangrijk

Niet alleen archiefvernietiging is belangrijk, ook de manier waarop archieven worden opgeslagen. Reisswolf beschikt over grote, professionele archiefopslagruimtes. Ondernemingen kunnen hun archief hierdoor AVG-proof bewaren en daarbij profiteren van één partner op het gebied van archiefopslag én archiefvernietiging.