Hypotheek Expert nu ook gevestigd in hartje Winschoten

Winschoten - Hypotheek Expert heeft een kantoor geopend aan de Venne 137 in hartje Winschoten. Op deze nieuwe locatie biedt Hypotheek Expert een totaalpakket aan qua hypothecaire dienstverlening.

Herman Fluks, samen met Elzoderk Hidding, eigenaar: "Doordat wij onafhankelijk zijn en met ruim dertig banken en maatschappijen werken, kunnen wij altijd de voor de klant meest gunstige financiering vinden tegen de beste voorwaarden."

Het kantoor is onder één dak gevestigd met de bekende makelaardij Bruins-Verheek. "Hierdoor kunnen wij klanten bij de volledige weg van zijn of haar oude naar de nieuwe woning begeleiden. Door de korte lijntjes weet men meteen wat er geleend kan worden, wat de maandlasten zijn, en waar de klant verder rekening mee moet houden."

Ook is men in Winschoten aan het juiste adres voor alle verzekeringen en financieringen.

"Natuurlijk blijven wij ook bereikbaar op onze bestaande locaties in Oude Pekela, Finsterwolde, Wagenborgen en Muntendam. "

Ook komen de hypotheekadviseurs - bij Hypotheek Expert werken er vier - bij de mensen thuis. Wie reeds een woning en hypotheek heeft, maar benieuwd is of deze nog up-to-date is, kan gerust en vrijblijvend langskomen voor een kennismakingsgesprek.

"De koffie staat natuurlijk altijd klaar", besluit Fluks.

Contact en meer informatie

Voor contact en meer informatie: info@hypotheekexpert.nl, 0900–5556661, www.hypotheekexpert.nl