Spaar bij Coopcentrum Bert Stuut Bad Nieuweschans voor wereldballen

Bad Nieuweschans - Vlak voor de start van het WK voetbal in Rusland is bij Coopcentrum Bert Stuut de spaaractie ‘Wereldballen voor Wereldsterren’ gestart. Acht weken lang sparen klanten voor kwalitatief hoogwaardige voetballen om deze zomer zelf een balletje te trappen.

De wereldballen zijn verkrijgbaar in de Argentijnse, Portugese en Nederlandse kleuren. De spaaractie van Coop loopt nog tot en met zondag 29 juli. Bij elke 5 euro aan boodschappen ontvangen klanten één spaarzegel en bij speciale actieproducten één of meerdere spaarzegel(s). De voetballen zijn – met  bijbetaling van 2,99 euro – verkrijgbaar met een volle spaarkaart van 12 zegels, zolang de voorraad strekt.

Meer bewegen

Bert Stuut, eigenaar van de coop in Bad Nieuweschans: “Coop wil kinderen stimuleren meer te bewegen. Doordat Nederland dit jaar niet meedoet aan het WK is er des te meer reden om zelf samen te gaan voetballen. Deze kleurrijke en kwalitatieve wereldballen dragen eraan bij om de wereldsterren van de toekomst buiten actief bezig te laten zijn!”