Organisatie SLvH Oldambt: 'We bevinden ons nog steeds op een paarse wolk!’

Blauwestad - 'We bevinden ons nog steeds op een paarse wolk!’, zegt de organisatie van de SamenLoop voor Hoop (SLvH) Oldambt. Het evenement werd, zoals bekend, gehouden op 2 en 3 juni in Blauwestad.

"Vanaf het moment dat we de datum bekend maakten en de eerste teams zich inschreven was er sprake van ‘samen’! Er kwam zoveel energie vrij, zoveel creativiteit en dat hield aan tot aan het einde van de SamenLoop. We kijken terug op een succesvolle SamenLoop", zegt Marina Meijer namens de organisatie.

"Emotionele momenten, momenten om stil te staan, momenten om te herinneren, momenten om dankbaar te zijn, momenten om te realiseren wat gezond en leven eigenlijk betekenen. Maar ook" samen zijn we sterk, samen lukt het, samen verder, gewoon samen."

Er werd in totaal 92.600 euro opgehaald voor het KWF.

"Wat een reis, ervaring, ontmoeting, ontdekking, kennismaking, verbinding én samenwerking! Natuurlijk kunnen dingen altijd beter, maar als er ooit een tweede editie SamenLoop voor Hoop Oldambt komt: We hebben geleerd! Maar eerst gaan we nog even genieten van de paarse wolk en van de zomer!"