Open NK Beach Soccer passeert grens van 100 deelnemers

Blauwestad - Het Open NK Beach Soccer in Blauwestad is de magische grens van 100 deelnemende teams gepasseerd.

En het einde lijkt, volgens de organisatie, nog niet in zicht. Er zijn nog een paar dagen te gaan tot het sluiten van de inschrijving. aanmelden kan via http://www.beachsoccerblauwestad.nl/aanmelden/

Het oude record stond op 82 deelnemers.

Deadline

Op 18 juni, 23.59 uur, sluit de inschrijving. De organisatie maakt daarna de balans op waarna de loting plaats zal vinden. Na het sluiten van de inschrijving worden er wegens organisatorische redenen geen teams meer toegelaten.

Zorgenkindje

Voorlopig blijft de klasse MO15 achter als het gaat om deelname. De organisatie is voor deze klasse nog naarstig op zoek naar teams en roept de verscheidene verenigingen met deze categorie meisjes dan ook op om zich op te geven. De overige klasses zijn allemaal zeer goed gevuld, maar ook daar is nog ruimte voor meer teams.

Scholen

Het kampioenschap start op 29 juni met een competitie voor scholen. Maar liefst 33 teams van verschillende scholen gaan vanaf 09.00 uur de strijd met elkaar aan. Het scholenkampioenschap is een nieuw onderdeel, welke de komende jaren zeer waarschijnlijk verder uitgebreid gaat worden door de organisatie.

WK voetbal

Tijdens het kampioenschap worden er ook wedstrijden van het WK voetbal afgewerkt. Deze wedstrijden zijn op een groot scherm op het evenemententerrein te volgen.