KlusWijs Scheemda viert 5-jarig bestaan

Scheemda - Het was november 1996 toen Jan Kloosterman de deuren van zijn bouwmarkt opende. Destijds als Big Boss bouwmarkt, gevolgd door Multimate en uiteindelijk - sinds 2013 - als KlusWijs bouwmarkt.

Tot op de dag van vandaag heeft hij hier geen moment spijt van, integendeel. “Onze bouwmarkt staat als een huis”, aldus Jan. “Vijf jaar geleden ben ik KlusWijs 'geworden', dus dat verdient een feestje!”

“In de afgelopen ruim 22 jaar is er veel veranderd in doe-het-zelfland, maar één ding blijft altijd hetzelfde, het persoonlijke advies en contact met de klant blijft ons belangrijkste speerpunt. Hier zullen we nooit concessies in doen. Onze klanten zijn onze belangrijkste inspiratiebron, iedere dag weer.”

Zo was er de afgelopen tijd veel vraag naar huishoudelijke apparatuur door de sluiting van de Marskramer tegenover de KlusWijs in het centrum van Scheemda. Jan is daar ingedoken en heeft inmiddels een assortiment opgenomen. “We hebben nog steeds een lokale functie en daar duiken we graag in!”

Nu is het tijd om het jubileum uitgebreid te vieren. Daarvoor zijn er een aantal spectaculaire aanbiedingen en events georganiseerd

Reischeques winnen

En wie jarig is trakteert! KlusWijs Scheemda geeft  daarom twee reischeques weg ter waarde van maar liefst 400 euro per stuk. Iedere betalende klant maakt met zijn kassabon kans op één van de twee cheques.

Binnenkort wordt de jubileumflyer verspreid en ook op de Facebookpagina van de bouwmarkt zijn de aanbiedingen te vinden.

Jubileumdagen

De jubileumdagen zijn op 22 en 23 juni. Er is dan veel te doen in en rondom de bouwmarkt. "Het KlusWijs team is er klaar voor. Kom langs en geniet van de aanbiedingen of van een heerlijk bakkie koffie", besluit Jan.