Kwantum blijft in Winschoten

Winschoten - Nadat er maandenlang geruchten waren over het wel of niet blijven van de vestiging van Kwantum in Winschoten, is de kogel door de kerk. “Kwantum blijft gewoon in"Winschoten”, vertellen de floormanagers Jelle en Ytje.

Kwantum is de grootste woondiscounter in Nederland en België. Het filiaal in Winschoten is op het Posttilterrein.

"We zijn marktleider in wand-, raam- en vloerproducten en één van de grootste aanbieders van meubelen, tuinmeubelen, keukendecoratie, woondecoratie, opbergartikelen, gereedschap en verf. Kortom, een verrassend compleet assortiment voor in en om het huis tegen gegarandeerd de laagste prijs", zeggen de twee.

Gordijnen

"Wist je trouwens dat achter één op de vier ramen in Nederland de gordijnen van Kwantum hangen. We hebben kant-en-klaargordijnen, maar maken ze ook graag voor je op maat in ons eigen atelier. Heb je een vreemde maat ramen? Wil je gordijnen over de hele breedte van je huis? Geen probleem, bij Kwantum maken we het voor je. En mocht het nodig zijn dan kunnen we je helpen met het inmeten en ophangen van de gordijnen of raamdecoratie. Wel zo makkelijk!"

Ook helpt Kwantum met het leggen van de vloer. "Ook al is het kliksysteem eenvoudig te leggen, toch is dit een tijdrovende klus. Heb je niet veel tijd en wil je dat het deskundig gedaan wordt, laat je vloer door ons inmeten en vakkundig leggen. Wij regelen het voor je."

Feestelijk weekend

Speciaal voor de klanten wordt er voor zaterdag 23 en zondag 24 juni een feestelijk weekend met acties én cadeaus georganiseerd. Voor de eerste honderd betalende klanten staat een stoel van Orlando klaar. Iedereen krijgt sowieso een ijsje en alle betalende klanten ontvangen een klein cadeautje . Ook zijn er dat weekend tal van aanbiedingen.